Villilän hotellihuoneet – Villa Emma

Villa Emma

Meillä on 12 idyllistä huonetta lyhyt- tai pitkäaikaiseen majoittumiseen.

Minisviitissä on kaksi vuodetta ja lisävuodemahdollisuus. Standard huone on hieman pienempi, yhdelle hengelle.

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja maksuton langaton internet-yhteys.

Villa Emmassa on erillinen saunaosasto ja toimiva keittiötila, jonka yhteydessä olevassa ruokahuoneessa tarjoamme aamiaisen.

Gallerian kuva majoituspaikasta

Hinnat

01.05.- 30.9.2018:

Standard: 1 henkilö 72 € / yö,

Minisviitti 2 henkilöä 96 € / yö. Lisävuode aikuiset 25 €, lisävuode lapset alle 12 v. 15 €.  Monipuolinen aamiainen sisältyy hintaan, joka tarjoillaan Kartanolla tai Villa Emmassa.

01.10.2018 – 30.4.2019:

Standard : 1 henkilö 45 € / yö,  Minisviitti 2 henkilöä 60 € / yö

Itsepalveluaamiainen sisältyy hintaan Villa Emmassa.

INFOA MAJOITTUJILLE

Villilän vastaanotto sijaitsee kartanorakennuksessa. Rakennukseen johtaa muutama porras.

PARKKEERAAMINEN JA MATKAILUVAUNUT

Autot ja moottoripyörät pysäköidään alueen parkkialueelle.

Matkailuvaunuille on varattu erillinen alue, josta löytyy myös  sähkötolpat.  Tiedustele sauna- ja suihkuosaston käyttömahdollisuuksista sekä grillipaikoistamme puutarhan yhteydessä.

SAAPUMINEN KARTANOLLE

Sisäänkirjautuminen hoidetaan Kartanolla, minkä jälkeen henkilökunta opastaa sinut Villa Emmaan.

Huoneen saa käyttöönsä viimeistään klo 15 tulopäivänä.  Pyydämme ystävällisesti informoimaan meitä myöhäisestä saapumisajankohdasta numeroon: 044 238 6667.

HUONEEN LUOVUTUS

Huone luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Huonemaksun voi suorittaa paikalle saavuttaessa.  Maksuvälineinä käyvät käteinen, debit-kortit, Visa ja MasterCard.

VARAUS- JA MAJOITUSEHDOT

Maksuton pysäköinti alueen parkkipaikalla. Tupakointi on kielletty kaikkialla sisätiloissa. Tupakointi sisällä johtaa siivousmaksuun (3 yötä + käsittelykulu 15€) Huoneeseen pääsee klo 15:00 tulopäivänä ja uloskirjautuminen on viimeistään klo 12:00 lähtöpäivänä. Vastaanotto toimii ravintolassa ravintolan aukioloaikoina. Ilmoitathan meille etukäteen, jos saavut klo 20:00 jälkeen (sunnuntaina klo 18 jälkeen).

Luottokorttitietosi tarvitaan varauksen vakuudeksi, mitään ei koskaan veloiteta etukäteen. Kortin tiedot säilytetään turvallisesti. Huone maksetaan paikan päällä ja maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, Visa, MasterCard ja American Express. Aamiainen kuuluu aina hintaan.

PERUUTUSEHDOT

Huonevaraus tulee perua viimeistään 48 h ennen varauksen alkua. Ryhmävaraukset (2 huonetta tai enemmän) on peruttava 7 vrk ennen majoituksen alkua. Ajoissa tehdyt peruutukset ovat maksuttomia. Huomaathan olla yhteydessä henkilökuntaan myös silloin, jos olet aikeissa lähteä aiemmin, kuin mitä olet varannut. Peruutuksia ei veloiteta, kun ne on tehty peruutusehtojen mukaisesti.

Veloitamme yhden yön ja 15 euron käsittelymaksun saapumatta jättämisestä tai myöhästyneestä perutuksesta.